Selasa, 13 Juli 2010

BOSO MALANGAN

Arek arek sedulur sak ngalam kabeh.pas aku nok malang aku nemokne boso-boso anyar.Aku dhewe yo ga ngerti boso iku asale saka ngendi.
1. LAMBOS :lambe gembos(wong sing kakean ngomong diarani lambos)
2. SILUB:polisi
3. LIBOM:montor
4. SEMOK:susu lan bokonge gedhe
5. KEMPAS:sempak
6. KENYOT:ngremponi susune arek wedhok

1 komentar: